Numatic NKA100P (zij kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Productnr.: SGE-903667

€ 131,26
(1 stuk(s) = € 131,26)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA100P (zij kit t.b.v. NKU-hotelwagen)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA100P Zijkit aan, speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met NKU hotelwagens. Deze zijkit is essentieel voor hotels die streven naar een vlekkeloze en efficiënte schoonmaakservice.


Hier zijn enkele voordelen van de Numatic NKA100P Zijkit:


1. Volledige functionaliteit: De zijkit bevat essentiële accessoires die de functionaliteit van uw NKU hotelwagen aanzienlijk verbeteren. Het omvat items zoals een stofzuigerhouder, een afvalbak en andere handige opbergmogelijkheden.

2. Verbeterde efficiëntie: Door de toevoeging van de Numatic NKA100P Zijkit kunt u al uw schoonmaakbenodigdheden en -gereedschappen gemakkelijk meenemen op de hotelwagen, waardoor de efficiëntie van uw schoonmaakproces wordt geoptimaliseerd.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten, en de NKA100P Zijkit vormt daarop geen uitzondering. Deze kit is ontworpen om langdurig gebruik en consistentie te garanderen, zelfs in veeleisende hotelomgevingen.

4. Verbeterde hygiëne: De Numatic NKA100P Zijkit bevat specifieke opslagoplossingen voor afval, waardoor uw schoonmaakteam op een hygiënische manier met vuil en afval kan omgaan.


Optimaliseer uw Hotelreiniging met de Numatic NKA100P Zijkit!


Of u nu een klein boetiekhotel of een groot resort beheert, de Numatic NKA100P Zijkit zal uw schoonmaakproces stroomlijnen en de tevredenheid van uw gasten vergroten. Met deze kit hebben uw medewerkers alle benodigde tools binnen handbereik, waardoor ze efficiënter kunnen werken en meer tijd kunnen besteden aan het verwennen van uw gasten.

Als u vragen heeft over het gebruik van de Numatic NKA100P Zijkit of meer informatie wilt, staat ons deskundige team voor u klaar om te helpen. Bestel vandaag nog de Numatic NKA100P Zijkit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en optimaliseer uw hotelreinigingsproces voor maximale efficiëntie en hygiëne!