Numatic NKA109 (zij kit t.b.v. NKU, NKS en NKT hotelwagen)

Productnr.: SGE-900581

€ 87,90
(1 stuk(s) = € 87,90)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA109 (zij kit t.b.v. NKU, NKS en NKT hotelwagen)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NKA109 Zijkit aan, speciaal ontworpen om te worden gebruikt met NKU, NKS en NKT hotelwagens. Deze zijkit is essentieel voor hotels die streven naar een efficiënte en professionele schoonmaakservice.


Hier zijn enkele voordelen van de Numatic NKA109 Zijkit:


1. Uitgebreide functionaliteit: De zijkit bevat verschillende accessoires en opslagoplossingen die de functionaliteit van uw hotelwagen aanzienlijk verbeteren. Hiermee kunt u al uw schoonmaakbenodigdheden en -gereedschappen gemakkelijk meenemen.

2. Verbeterde efficiëntie: Met de Numatic NKA109 Zijkit kunnen uw medewerkers snel en efficiënt werken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het schoonmaken van hotelkamers en minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar benodigdheden.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en de NKA109 Zijkit is geen uitzondering. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik in veeleisende hotelomgevingen.

4. Verbeterde hygiëne: De zijkit bevat specifieke opslagoplossingen voor afval, waardoor uw schoonmaakteam op een hygiënische manier met vuil en afval kan omgaan.


Optimaliseer uw Hotelreiniging met de Numatic NKA109 Zijkit!


Of u nu een klein boetiekhotel of een groot resort beheert, de Numatic NKA109 Zijkit zal uw schoonmaakproces stroomlijnen en de tevredenheid van uw gasten vergroten. Met deze kit hebben uw medewerkers alle benodigde tools binnen handbereik, wat resulteert in een professionelere en efficiëntere reinigingsservice.

Als u vragen heeft over het gebruik van de Numatic NKA109 Zijkit of meer informatie wilt, staat ons deskundige team voor u klaar om te helpen. Bestel vandaag nog de Numatic NKA109 Zijkit bij Schoonmaakgroothandel Emmen en verbeter uw hotelreinigingsproces voor maximale efficiëntie en hygiëne!