Numatic NKA120 (zij kit t.b.v. NKU, NKS en NKT hotelwagen)

Productnr.: SGE-629408

€ 62,88
(1 stuk(s) = € 62,88)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA120 (zij kit t.b.v. NKU, NKS en NKT hotelwagen)

Optimaliseer Uw Hotelwagen met de Numatic NKA120 Zij Kit

De Numatic NKA120 Zij Kit is de perfecte aanvulling op uw NKU, NKS of NKT hotelwagen en biedt u de veelzijdigheid en efficiëntie die u nodig heeft om uw schoonmaakwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Deze hoogwaardige kit is ontworpen om aan de eisen van de professionele schoonmaakindustrie te voldoen en is een onmisbaar hulpmiddel voor hotels, resorts, ziekenhuizen en andere gastvrije omgevingen.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Verbeterde Functionaliteit: De Numatic NKA120 Zij Kit voegt extra opbergruimte en functionaliteit toe aan uw NKU, NKS of NKT hotelwagen, waardoor u uw schoonmaakbenodigdheden georganiseerd en binnen handbereik kunt houden.
  • Duurzaamheid en Kwaliteit: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is de NKA120 Zij Kit robuust en betrouwbaar, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze bestand is tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: Deze kit is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde gereedschappen. U kunt snel aan de slag en uw schoonmaakproductiviteit verhogen.
  • Verbeterde Efficiëntie: Met de extra opbergruimte en handige indeling kunt u uw schoonmaakproces stroomlijnen en uw taken sneller en effectiever uitvoeren.
  • Professioneel Uiterlijk: De Numatic NKA120 Zij Kit geeft uw hotelwagen een professionele uitstraling en laat zien dat u toegewijd bent aan kwaliteitsschoonmaak.


Bestel Nu en Optimaliseer Uw Schoonmaakproces!

Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakoperaties te verbeteren en uw gasten een onberispelijke omgeving te bieden, zoek dan niet verder. De Numatic NKA120 Zij Kit is de perfecte aanvulling op uw NKU, NKS of NKT hotelwagen en zal u helpen om efficiënter en effectiever te werken.

Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelen van deze hoogwaardige zij kit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De NKU, NKS of NKT hotelwagen wordt apart verkocht. Deze kit is speciaal ontworpen als aanvulling op de Numatic hotelwagens.