Numatic NKA140 (tablet kit t.b.v. NKU, NKS en NKT hotelwagen)

Productnr.: SGE-904343

€ 170,99
(1 stuk(s) = € 170,99)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NKA140 (tablet kit t.b.v. NKU, NKS en NKT hotelwagen)

De Numatic NKA140 Tablet Kit is de perfecte aanvulling op uw NKU, NKS of NKT hotelwagen en biedt u de veelzijdigheid en efficiëntie die u nodig heeft om uw schoonmaakwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Deze hoogwaardige kit is ontworpen om aan de eisen van de professionele schoonmaakindustrie te voldoen en is een onmisbaar hulpmiddel voor hotels, resorts, ziekenhuizen en andere gastvrije omgevingen.


Belangrijkste Kenmerken:

  • Tablethouder en Standaard: De Numatic NKA140 Tablet Kit wordt geleverd met een stevige tablethouder en standaard, waardoor u eenvoudig toegang hebt tot digitale takenlijsten, schoonmaakinstructies en andere informatie op uw tablet tijdens het schoonmaken.
  • Verbeterde Functionaliteit: Deze kit voegt extra functionaliteit toe aan uw NKU, NKS of NKT hotelwagen, waardoor u uw tablet veilig en gemakkelijk kunt gebruiken tijdens uw schoonmaakrondes.
  • Duurzaamheid en Kwaliteit: Gebouwd met de befaamde kwaliteit van Numatic, is de NKA140 Tablet Kit robuust en betrouwbaar, zodat u erop kunt vertrouwen dat deze bestand is tegen dagelijkse slijtage.
  • Eenvoudige Installatie: Deze kit is gemakkelijk te installeren en vereist geen ingewikkelde gereedschappen. U kunt snel aan de slag en uw schoonmaakproductiviteit verhogen.
  • Professioneel Uiterlijk: De Numatic NKA140 Tablet Kit geeft uw hotelwagen een professionele uitstraling en laat zien dat u toegewijd bent aan kwaliteitsschoonmaak.


Bestel Nu en Optimaliseer Uw Schoonmaakproces met Gemak!

Als u op zoek bent naar een manier om uw schoonmaakoperaties te verbeteren en uw gasten een onberispelijke omgeving te bieden, zoek dan niet verder. De Numatic NKA140 Tablet Kit is de perfecte aanvulling op uw NKU, NKS of NKT hotelwagen en zal u helpen om efficiënter en effectiever te werken, terwijl u tegelijkertijd gebruikmaakt van moderne technologie.

Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelen van deze hoogwaardige tablet kit. Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u te voorzien van de beste schoonmaakoplossingen en uitstekende service.


Let op: De NKU, NKS of NKT hotelwagen en tablet worden apart verkocht. Deze kit is speciaal ontworpen als aanvulling op de Numatic hotelwagens.