Numatic Nu-Pad blauw per 5 stuks, 17 inch / 432 mm

Productnr.: SGE-7840617

€ 84,26
(1 stuk(s) = € 16,85)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Nu-Pad blauw per 5 stuks, 17 inch / 432 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nu-Pad Blauw (Set van 5) aan, speciaal ontworpen voor grondige reiniging en polijsten van harde vloeroppervlakken. Deze hoogwaardige vloerpads zijn ideaal voor professionele schoonmakers die streven naar een glanzende en schone vloer.


Waarom kiezen voor de Numatic Nu-Pad Blauw:


1. Grondige Reiniging en Polijsten: De blauwe pads zijn ontworpen om harde vloeroppervlakken grondig te reinigen en te polijsten. Ze verwijderen vuil en vlekken effectief, waardoor uw vloer er als nieuw uitziet.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de Nu-Pad Blauw is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan schoonmaakkracht.

3. Veelzijdig Gebruik: Of het nu gaat om het reinigen van harde vloeren in kantoren, winkels, of andere commerciële ruimtes, deze pads zijn geschikt voor diverse toepassingen.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads van 17 inch (432 mm) heeft u voldoende voorraad om meerdere reinigings- en polijstrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Reinigen en Polijsten met Numatic Nu-Pad Blauw!


De Numatic Nu-Pad Blauw maakt grondige reiniging en polijsten van harde vloeroppervlakken een efficiënt en effectief proces.

Hiermee kunt u vuil en vlekken verwijderen en tegelijkertijd een glanzende afwerking bereiken.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Nu-Pad Blauw (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en bereik professionele reinigings- en polijstresultaten!