Numatic Nu-Pad bruin per 5 stuks, 18 inch / 457 mm

Productnr.: SGE-7840818

€ 114,36
(1 stuk(s) = € 22,87)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Nu-Pad bruin per 5 stuks, 18 inch / 457 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen hebben we de Numatic Nu-Pad Bruin (Set van 5) in ons assortiment opgenomen, zodat u kunt genieten van krachtige vloerreiniging met gemak. Deze hoogwaardige schrobmachinepads zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en bieden uitstekende resultaten op verschillende vloeroppervlakken.


Waarom kiezen voor de Numatic Nu-Pad Bruin:


1. Diepe Reiniging: De bruine schrobmachinepads zijn perfect geschikt voor het verwijderen van ingedroogd vuil, vet en hardnekkige vlekken. Ze zorgen voor een grondige reiniging van uw vloeren en laten ze er als nieuw uitzien.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de Nu-Pad Bruin vormt daarop geen uitzondering. Deze pads zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder hun reinigingskracht te verliezen.

3. Compatibiliteit: Deze pads zijn geschikt voor gebruik met verschillende Numatic schrobzuigmachines en zijn eenvoudig te installeren, waardoor u snel aan de slag kunt.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere schoonmaakbeurten uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met Numatic Nu-Pad Bruin!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, winkels, magazijnen of andere commerciële ruimtes, deze schrobmachinepads zullen u helpen om zelfs de meest uitdagende schoonmaakklussen met gemak aan te pakken.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Nu-Pad Bruin (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het verschil van professionele vloerreiniging!