Numatic Nu-Pad bruin per 5 stuks, 19 inch / 483 mm

Productnr.: SGE-7840819

€ 132,41
(1 stuk(s) = € 26,48)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Nu-Pad bruin per 5 stuks, 19 inch / 483 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nu-Pad Bruin (Set van 5) aan, speciaal ontworpen om uw vloerreinigingstaken te vereenvoudigen. Deze hoogwaardige schrobmachinepads zijn ideaal voor professioneel gebruik en leveren uitstekende prestaties op verschillende vloeroppervlakken.


Waarom kiezen voor de Numatic Nu-Pad Bruin:


1. Diepgaande Reiniging: De bruine schrobmachinepads zijn bij uitstek geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil, vet en vastzittende vlekken. Ze zorgen voor een grondige reiniging van uw vloeren en herstellen hun oorspronkelijke glans.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de Nu-Pad Bruin is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om langdurig en herhaaldelijk te worden gebruikt zonder aan schoonmaakkracht in te boeten.

3. Compatibiliteit: Deze pads zijn compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en zijn eenvoudig te installeren, waardoor u snel aan de slag kunt met uw schoonmaakwerkzaamheden.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere schoonmaakrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met Numatic Nu-Pad Bruin!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, winkels, magazijnen of andere commerciële ruimtes, deze schrobmachinepads helpen u om zelfs de meest uitdagende schoonmaakklussen met gemak aan te pakken.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Nu-Pad Bruin (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het verschil van professionele vloerreiniging!