Numatic Nu-Pad groen per 5 stuks, 15 inch / 381 mm

Productnr.: SGE-7840715

€ 72,23
(1 stuk(s) = € 14,45)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Nu-Pad groen per 5 stuks, 15 inch / 381 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nu-Pad Groen (Set van 5) aan, speciaal ontworpen voor effectieve reiniging van harde vloeroppervlakken van 15 inch (381 mm) breed. Deze hoogwaardige vloerpads zijn ideaal voor professionele schoonmakers die streven naar een grondige en schone vloer.


Waarom kiezen voor de Numatic Nu-Pad Groen:


1. Effectieve Reiniging: De groene pads zijn ontworpen om vuil, vet en vlekken effectief te verwijderen van harde vloeroppervlakken. Ze zorgen voor een diepgaande reiniging, waardoor uw vloeren er als nieuw uitzien.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de Nu-Pad Groen is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan reinigingskracht.

3. Veelzijdig Gebruik: Of het nu gaat om het reinigen van kantoren, winkels, magazijnen of andere commerciële ruimtes, deze pads zijn geschikt voor diverse toepassingen.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere reinigingsrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Reinigen met Numatic Nu-Pad Groen!


De Numatic Nu-Pad Groen maakt effectieve reiniging van harde vloeroppervlakken van 15 inch (381 mm) breed een efficiënt en grondig proces.

Hiermee kunt u vuil en vlekken verwijderen, waardoor uw vloeren er schoon en verzorgd uitzien.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Nu-Pad Groen (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en bereik professionele reinigingsresultaten!