Numatic Nu-Pad Ultra Speed HairoX per 5 stuks, 19 inch / 483 mm

Productnr.: SGE-7841019

€ 126,36
(1 stuk(s) = € 25,27)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Nu-Pad Ultra Speed HairoX per 5 stuks, 19 inch / 483 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nu-Pad Ultra Speed HairoX (Set van 5) aan, speciaal ontworpen voor het uitstekend polijsten van harde vloeroppervlakken van 19 inch (483 mm) breed. Deze professionele vloerpads zijn ideaal om uw vloeren te voorzien van een prachtige, gepolijste afwerking.


Waarom kiezen voor de Numatic Nu-Pad Ultra Speed HairoX:


1. Uitstekende Polijstresultaten: De HairoX-pads zijn specifiek ontworpen voor polijstwerkzaamheden en zorgen voor een schitterende glans op uw vloeren zonder de noodzaak van chemicaliën.

2. Veelzijdig Gebruik: Deze pads zijn geschikt voor diverse harde vloeroppervlakken, waaronder linoleum, vinyl, tegels en meer.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om duurzame producten, en de Nu-Pad Ultra Speed HairoX vormt hierop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan polijstkracht.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere polijstrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Polijsten met de Numatic Nu-Pad Ultra Speed HairoX!


De Numatic Nu-Pad Ultra Speed HairoX is de perfecte keuze voor het verkrijgen van een uitstekende glans op harde vloeroppervlakken van 19 inch (483 mm) breed.

Deze pads stellen u in staat om snel en efficiënt te polijsten zonder het gebruik van chemicaliën.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Nu-Pad Ultra Speed HairoX (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en geef uw vloeren een schitterende, gepolijste uitstraling!