Numatic Nu-Pad wit per 5 stuks, 11 inch / 280 mm

Productnr.: SGE-7840111

€ 43,34
(1 stuk(s) = € 8,67)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic Nu-Pad wit per 5 stuks, 11 inch / 280 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nu-Pad Wit (Set van 5) aan, speciaal ontworpen voor delicate reiniging van harde vloeroppervlakken van 11 inch (280 mm) breed. Deze hoogwaardige vloerpads zijn ideaal voor professionele schoonmakers die streven naar een zachte en grondige reiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic Nu-Pad Wit:


1. Delicate Reiniging: De witte pads zijn ontworpen voor kwetsbare vloeroppervlakken waarop agressieve reinigingsmethoden schade kunnen veroorzaken. Ze bieden een zachte en effectieve reiniging om de vloer te beschermen.

2. Veilig voor Kwetsbare Vloeren: Deze pads zijn geschikt voor gebruik op marmer, hout, keramiek en andere delicate vloerbedekkingen, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de Nu-Pad Wit is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan reinigingskracht.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere reinigingsrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Reinigen met Numatic Nu-Pad Wit!


De Numatic Nu-Pad Wit maakt zachte en delicate reiniging van harde vloeroppervlakken van 11 inch (280 mm) breed een efficiënt proces.

Hiermee kunt u vuil verwijderen en tegelijkertijd de kwetsbare vloer beschermen.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Nu-Pad Wit (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en bereik professionele reinigingsresultaten terwijl u uw kwetsbare vloeren beschermt!