Numatic nuloc padhouder 300mm octo

Productnr.: SGE-900719

€ 239,68
(1 stuk(s) = € 239,68)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nuloc padhouder 300mm octo

Schoonmaakgroothandel Emmen introduceert de Numatic Nuloc Padhouder van 300mm Octo, een essentieel hulpmiddel voor uw vloerreinigingstaak. Deze padhouder is ontworpen voor gebruik met Numatic schrobzuigmachines en is ideaal voor het bereiken van optimale reinigingsresultaten.


Waarom kiezen voor de Numatic Nuloc Padhouder:


1. Efficiënte Reiniging: De Octo-patroon van deze padhouder zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling op de reinigingspads, wat resulteert in grondige en efficiënte vloerreiniging.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare producten. De Nuloc Padhouder is geen uitzondering en is gebouwd om langdurige prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omgevingen.

3. Compatibiliteit: Deze padhouder is specifiek ontworpen voor gebruik met Numatic schrobzuigmachines, waardoor een naadloze integratie mogelijk is.

4. Gebruiksgemak: Het bevestigen en verwijderen van de padhouder is eenvoudig en snel, waardoor uw schoonmaakteam efficiënt kan werken.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic Nuloc Padhouder van 300mm Octo!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhouden van vloeren in kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties, de Numatic Nuloc Padhouder van 300mm Octo zal uw schoonmaakresultaten optimaliseren.

Als u vragen heeft over de compatibiliteit van deze padhouder met uw huidige Numatic schrobzuigmachine of als u meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nuloc Padhouder van 300mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!