Numatic nuloc padhouder 360mm

Productnr.: SGE-900524

€ 207,02
(1 stuk(s) = € 207,02)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nuloc padhouder 360mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nuloc Padhouder van 360mm aan, een onmisbaar gereedschap voor professionele vloerreiniging. Deze padhouder is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met Numatic schrobzuigmachines en levert uitstekende resultaten voor het reinigen van diverse vloertypen.


Waarom de Numatic Nuloc Padhouder kiezen:


1. Effectieve Reiniging: Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van de padhouder wordt de druk gelijkmatig verdeeld over de reinigingspads, wat resulteert in een grondige en doeltreffende vloerreiniging.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. De Nuloc Padhouder is geen uitzondering en is gebouwd om langdurige prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omgevingen.

3. Compatibiliteit: Deze padhouder is specifiek ontworpen om naadloos te werken met Numatic schrobzuigmachines, wat betekent dat u kunt rekenen op een probleemloze integratie.

4. Gebruiksgemak: Het bevestigen en verwijderen van de padhouder is eenvoudig en snel, waardoor uw schoonmaakteam efficiënt kan werken.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met de Numatic Nuloc Padhouder van 360mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhouden van vloeren in kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties, de Numatic Nuloc Padhouder van 360mm zal de schoonmaakresultaten naar een hoger niveau tillen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze padhouder met uw bestaande Numatic schrobzuigmachine of wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nuloc Padhouder van 360mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!