Numatic nuloc padhouder 400mm

Productnr.: SGE-900525

€ 195,82
(1 stuk(s) = € 195,82)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nuloc padhouder 400mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de Numatic Nuloc Padhouder van 400mm - de ideale partner voor uw vloerreinigingstaken. Deze padhouder is ontworpen voor professioneel gebruik en werkt naadloos samen met Numatic schrobzuigmachines om u uitstekende schoonmaakresultaten te bieden.


Waarom kiezen voor de Numatic Nuloc Padhouder 400mm:


1. Grondige Reiniging: Deze padhouder verdeelt de druk gelijkmatig over de reinigingspads, waardoor alle vloeroppervlakken effectief worden gereinigd. U kunt vuil en vlekken met gemak verwijderen.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten. De Nuloc Padhouder is geen uitzondering en is ontworpen om langdurige topprestaties te leveren.

3. Compatibiliteit: Speciaal ontworpen voor gebruik met Numatic schrobzuigmachines. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en betrouwbare prestaties.

4. Eenvoudig in Gebruik: Het bevestigen en verwijderen van de padhouder is snel en moeiteloos, wat uw schoonmaakproces efficiënter maakt.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met de Numatic Nuloc Padhouder 400mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van vloeren in kantoren, magazijnen, scholen of andere locaties, de Numatic Nuloc Padhouder van 400mm zal uw schoonmaakroutine aanzienlijk verbeteren.

Als u vragen heeft over de compatibiliteit van deze padhouder met uw bestaande Numatic schrobzuigmachine of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nuloc Padhouder van 400mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!