Numatic nuloc padhouder 500mm

Productnr.: SGE-900526

€ 328,12
(1 stuk(s) = € 328,12)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nuloc padhouder 500mm

Welkom bij Schoonmaakgroothandel Emmen, uw vertrouwde partner voor professionele schoonmaakoplossingen. We zijn verheugd om de Numatic Nuloc Padhouder van 500mm aan te bieden, een onmisbaar hulpmiddel voor vloerreiniging dat aan al uw eisen voldoet.


Waarom kiezen voor de Numatic Nuloc Padhouder 500mm:


1. Grondige Reiniging: Deze padhouder maakt gebruik van het innovatieve Nuloc-systeem, dat ervoor zorgt dat de reinigingspads stevig op hun plaats blijven en de druk gelijkmatig verdelen. Dit resulteert in een diepere en grondigere reiniging van uw vloeren.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste en duurzame apparatuur. De Nuloc Padhouder is geen uitzondering en is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik, waardoor u kunt rekenen op langdurige prestaties.

3. Eenvoudige Bevestiging: Dankzij het handige Nuloc-systeem is het bevestigen en verwijderen van reinigingspads een fluitje van een cent. U bespaart tijd en moeite tijdens uw schoonmaakwerkzaamheden.

4. Compatibiliteit: Deze padhouder is speciaal ontworpen voor gebruik met Numatic schrobzuigmachines, waardoor u de zekerheid heeft van naadloze integratie en optimale resultaten.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic Nuloc Padhouder 500mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoorvloeren, magazijnen of andere commerciële ruimtes, de Numatic Nuloc Padhouder van 500mm tilt uw schoonmaakinspanningen naar een hoger niveau.

Als u vragen heeft over de compatibiliteit van deze padhouder met uw bestaande Numatic schrobzuigmachine of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nuloc Padhouder van 500mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!