Numatic NuPad bruin (strippen zonder chemie), per 10 stuks, 11 inch / 280 mm

Productnr.: SGE-V955711

€ 44,22
(1 stuk(s) = € 4,42)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuPad bruin (strippen zonder chemie), per 10 stuks, 11 inch / 280 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NuPad Bruin (Set van 10) aan, ontworpen voor het effectief strippen van vloeren zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Deze hoogwaardige vloerpads zijn ideaal voor milieubewuste reinigingsprofessionals die streven naar een duurzame en effectieve reiniging.


Waarom kiezen voor de Numatic NuPad Bruin:


1. Chemieloos Strippingsproces: De bruine pads zijn speciaal ontworpen om vloeren te strippen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke en veilige reinigingsmethode.

2. Grondige Reiniging: Ondanks het ontbreken van chemische stoffen, bieden deze pads uitstekende prestaties en verwijderen ze moeiteloos oude waslagen, vuil, en aangekoekte resten.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de NuPad Bruin is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om langdurig en herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan schoonmaakkracht.

4. Set van 10: Met deze set van 10 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere strippingsrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Verantwoordelijk Schoonmaken met Numatic NuPad Bruin!


Met de Numatic NuPad Bruin kunt u effectief vloeren strippen en herstellen zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van uw schoonmaakteam en de mensen die de gereinigde ruimtes betreden.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NuPad Bruin (Set van 10) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en maak deel uit van een duurzamere schoonmaakpraktijk!