Numatic NuPad combo melamine, per 4 stuks, 14 inch / 355 mm

Productnr.: SGE-V901014

€ 168,91
(1 stuk(s) = € 42,23)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuPad combo melamine, per 4 stuks, 14 inch / 355 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NuPad Combo Melamine aan, een set van 4 professionele reinigingspads speciaal ontworpen voor het grondig schoonmaken van vloeren van 14 inch (355 mm) breed. Deze combo melaminepads zijn ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken op verschillende harde vloeroppervlakken.


Waarom kiezen voor de Numatic NuPad Combo Melamine:


1. Effectieve Reiniging: De combo melaminepads bieden een krachtige en effectieve reiniging, zelfs bij het verwijderen van moeilijke vlekken en strepen.

2. Veelzijdig Gebruik: Deze pads zijn geschikt voor diverse harde vloeroppervlakken, waaronder linoleum, tegels, vinyl en meer.

3. Makkelijk in Gebruik: Bevestig de pads eenvoudig aan uw vloerreinigingsmachine en laat ze het werk doen. Geen gedoe met chemicaliën.

4. Set van 4: Met deze set van 4 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere reinigingsrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Grondige Reiniging met de Numatic NuPad Combo Melamine!


De Numatic NuPad Combo Melamine is een geweldige keuze voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vlekken op harde vloeroppervlakken van 14 inch (355 mm) breed.

Deze pads zorgen voor een diepgaande reiniging zonder het gebruik van chemicaliën, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NuPad Combo Melamine (Set van 4) bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor een grondige en efficiënte reiniging van uw vloeren!