Numatic NuPad grijs (polijsten), per 5 stuks, 16 inch / 406 mm

Productnr.: SGE-V953416

€ 35,25
(1 stuk(s) = € 7,05)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuPad grijs (polijsten), per 5 stuks, 16 inch / 406 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NuPad Grijs (Set van 5) aan, speciaal ontworpen voor het behalen van uitstekende polijstresultaten op 16 inch (406 mm) vloeren. Deze professionele vloerpads zijn ideaal voor het verkrijgen van een prachtige, glanzende afwerking op diverse harde vloeroppervlakken.


Waarom kiezen voor de Numatic NuPad Grijs:


1. Uitstekende Polijstresultaten: De NuPad Grijs is specifiek ontworpen voor polijstwerkzaamheden en zorgt voor een schitterende glans op uw vloeren zonder het gebruik van chemicaliën.

2. Veelzijdig Gebruik: Deze pads zijn geschikt voor diverse harde vloeroppervlakken, waaronder linoleum, vinyl, tegels en meer.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om duurzame producten, en de NuPad Grijs vormt hierop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan polijstkracht.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere polijstrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Polijsten met de Numatic NuPad Grijs!


De Numatic NuPad Grijs is de perfecte keuze voor het verkrijgen van een uitstekende glans op harde vloeroppervlakken van 16 inch (406 mm) breed.

Deze pads stellen u in staat om snel en efficiënt te polijsten zonder het gebruik van chemicaliën.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NuPad Grijs (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en geef uw vloeren een schitterende, gepolijste uitstraling!