Numatic NuPad groen (zwaar schrobben), per 5 stuks, 17 inch / 432 mm

Productnr.: SGE-V951017

€ 41,26
(1 stuk(s) = € 8,25)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuPad groen (zwaar schrobben), per 5 stuks, 17 inch / 432 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nu-Pad Groen (Set van 5) aan, speciaal ontworpen voor intensief schrobben van harde vloeroppervlakken van 17 inch (432 mm) breed. Deze krachtige vloerpads zijn ideaal voor professionele schoonmakers die streven naar grondige reiniging en het verwijderen van hardnekkig vuil.


Waarom kiezen voor de Numatic Nu-Pad Groen:


1. Intensief Schrobben: De groene pads zijn ontworpen voor zware reinigingstaken waarbij vuil, vlekken en aangekoekt vuil moeten worden verwijderd. Ze bieden uitstekende schrobkracht.

2. Veelzijdig Gebruik: Deze pads zijn geschikt voor gebruik op een breed scala aan harde vloeroppervlakken, zoals beton, steen, tegels en meer, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de Nu-Pad Groen is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan reinigingskracht.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere reinigingsrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Reinigen met Numatic Nu-Pad Groen!


De Numatic Nu-Pad Groen maakt intensief schrobben van harde vloeroppervlakken van 17 inch (432 mm) breed een efficiënt proces.

Hiermee kunt u hardnekkig vuil en vlekken effectief verwijderen.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Nu-Pad Groen (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en bereik professionele reinigingsresultaten bij de zwaarste taken!