Numatic NuPad WaterOnly groen (polijsten), per 2 stuks, 11 inch / 280 mm

Productnr.: SGE-V903011

€ 86,06
(1 stuk(s) = € 43,03)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuPad WaterOnly groen (polijsten), per 2 stuks, 11 inch / 280 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NuPad WaterOnly Groen (Set van 2) aan, ontworpen voor effectief polijsten van harde vloeroppervlakken van 11 inch (280 mm) breed. Deze professionele vloerpads zijn ideaal voor het bereiken van een glanzende, gepolijste uitstraling op uw vloeren.


Waarom kiezen voor de Numatic NuPad WaterOnly Groen:


1. Uitstekend Polijsten: De groene pads zijn speciaal ontworpen voor polijstwerkzaamheden en laten uw vloeren schitteren. Ze zorgen voor een mooie glans zonder de noodzaak van chemicaliën.

2. Veelzijdig Gebruik: Deze pads zijn geschikt voor diverse harde vloeroppervlakken, zoals linoleum, vinyl, tegels en meer.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de NuPad WaterOnly Groen is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan polijstkracht.

4. Set van 2: Met deze set van 2 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere polijstrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Polijsten met Numatic NuPad WaterOnly Groen!


De Numatic NuPad WaterOnly Groen is ideaal voor het verkrijgen van een prachtige glans op harde vloeroppervlakken van 11 inch (280 mm) breed.

Met deze pads kunt u uw vloeren snel en effectief polijsten zonder het gebruik van chemicaliën.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NuPad WaterOnly Groen (Set van 2) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en geef uw vloeren een schitterende, gepolijste uitstraling!