Numatic NuPad WaterOnly groen (polijsten), per 2 stuks, 20 inch / 508 mm

Productnr.: SGE-V903020

€ 146,59
(1 stuk(s) = € 73,30)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuPad WaterOnly groen (polijsten), per 2 stuks, 20 inch / 508 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NuPad WaterOnly Groen (Set van 2) aan, speciaal ontworpen voor het effectief polijsten van harde vloeroppervlakken van 20 inch (508 mm) breed. Deze professionele vloerpads zijn ideaal om uw vloeren te voorzien van een glanzende, gepolijste afwerking.


Waarom kiezen voor de Numatic NuPad WaterOnly Groen:


1. Uitstekende Polijstresultaten: De groene pads zijn specifiek ontworpen voor polijstwerkzaamheden en zorgen voor een prachtige glans op uw vloeren zonder de noodzaak van chemicaliën.

2. Veelzijdig Gebruik: Deze pads zijn geschikt voor diverse harde vloeroppervlakken, waaronder linoleum, vinyl, tegels en meer.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om duurzame producten, en de NuPad WaterOnly Groen vormt hierop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan polijstkracht.

4. Set van 2: Met deze set van 2 pads heeft u voldoende voorraad om meerdere polijstrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Polijsten met de Numatic NuPad WaterOnly Groen!


De Numatic NuPad WaterOnly Groen is de perfecte keuze voor het verkrijgen van een prachtige glans op harde vloeroppervlakken van 20 inch (508 mm) breed.

Deze pads stellen u in staat om snel en efficiënt te polijsten zonder het gebruik van chemicaliën.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NuPad WaterOnly Groen (Set van 2) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en geef uw vloeren een schitterende, gepolijste uitstraling!