Numatic NuPad zwart (strippen met chemie), per 5 stuks, 11 inch / 280 mm

Productnr.: SGE-V950111

€ 18,42
(1 stuk(s) = € 3,68)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuPad zwart (strippen met chemie), per 5 stuks, 11 inch / 280 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic NuPad Zwart (Set van 5) aan, speciaal ontworpen voor het grondig strippen van vloeren met behulp van chemische reinigingsmiddelen. Deze hoogwaardige vloerpads zijn ideaal voor professionele schoonmakers die streven naar een efficiënte en effectieve reiniging van harde vloeroppervlakken.


Waarom kiezen voor de Numatic NuPad Zwart:


1. Chemisch Strippingsproces: De zwarte pads zijn speciaal ontworpen om vloeren te strippen met behulp van chemische reinigingsmiddelen. Hierdoor worden hardnekkige lagen oude was, vuil en aangekoekte resten effectief verwijderd.

2. Grondige Reiniging: Dankzij de hoogwaardige constructie bieden deze pads uitstekende prestaties en zorgen ze voor een diepe en grondige reiniging van vloeroppervlakken.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de NuPad Zwart is daar geen uitzondering op. Deze pads zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt zonder in te boeten aan schoonmaakkracht.

4. Set van 5: Met deze set van 5 pads van 11 inch (280 mm) heeft u voldoende voorraad om meerdere strippingsrondes uit te voeren voordat u nieuwe pads nodig heeft.


Professioneel Strippingsproces met Numatic NuPad Zwart!


De Numatic NuPad Zwart maakt het strippen van vloeren met behulp van chemische reinigingsmiddelen een efficiënt en effectief proces.

Hiermee kunt u oude waslagen en hardnekkig vuil snel en grondig verwijderen, waardoor vloeren er weer als nieuw uitzien.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic NuPad Zwart (Set van 5) bij Schoonmaakgroothandel Emmen en bereik professionele reinigingsresultaten!