Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro 40 cm

Productnr.: SGE-V152024

€ 14,91
(1 stuk(s) = € 14,91)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro 40 cm

Het Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro van 40 cm is de ideale keuze voor professionele schoonmakers die streven naar efficiëntie en maximale grip bij het schoonmaken. Dit mopframe is ontworpen om u te helpen vloeren grondig en effectief schoon te maken.


Belangrijkste kenmerken:

  • 40 cm Breedte: Het ruime formaat van dit mopframe van 40 cm zorgt ervoor dat u grotere oppervlakken in één beweging kunt schoonmaken, wat tijd en moeite bespaart.
  • Velcro Bevestiging: Het velcro systeem maakt het eenvoudig om moppen en pads te bevestigen en te verwijderen, waardoor u snel kunt schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken.
  • Duurzaam Aluminium: Het mopframe is gemaakt van duurzaam aluminium, dat bestand is tegen dagelijkse slijtage en lang meegaat.
  • Compatibiliteit: Het Numatic NuTech mopframe is compatibel met een breed scala aan moppen en pads, waardoor u flexibel kunt zijn in uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Professioneel Gebruik: Dit mopframe is ideaal voor professionele schoonmaakdiensten en kan worden gebruikt op diverse vloertypen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

Het Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro van 40 cm maakt schoonmaken snel en effectief. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de duurzaamheid van dit hoogwaardige mopframe.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro 40 cm toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaakklus!