Numatic NuTech aluminium mopframe velcro 40 cm

Productnr.: SGE-V80100

€ 24,53
(1 stuk(s) = € 24,53)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech aluminium mopframe velcro 40 cm


Het Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro van 40 cm is de perfecte keuze voor professionele schoonmakers en huishoudens die streven naar grondige en efficiënte vloerreiniging. Met dit hoogwaardige mopframe kunt u moeiteloos vuil en vlekken verwijderen, en uw vloeren laten stralen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Ruime Reinigingsbreedte: Met een indrukwekkende breedte van 40 cm kunt u grotere oppervlakken in één enkele beweging schoonmaken, wat tijd en moeite bespaart.
  • Eenvoudige Bevestiging: Het velcro bevestigingssysteem maakt het snel en gemakkelijk om moppen en pads te bevestigen en te vervangen, waardoor u kostbare tijd bespaart tijdens het schoonmaken.
  • Robuust Aluminium: Dit mopframe is gemaakt van duurzaam aluminium, ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.
  • Compatibiliteit: Het Numatic NuTech mopframe is compatibel met verschillende soorten moppen en pads, waardoor u flexibel bent in uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Professioneel Resultaat: Of u nu een professionele schoonmaker bent of gewoon uw eigen ruimte schoonmaakt, dit mopframe levert professionele resultaten op elk vloertype.


Bestel nu en transformeer uw schoonmaakroutine!

Het Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro van 40 cm tilt uw vloerreiniging naar een hoger niveau. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht en efficiëntie van dit hoogwaardige mopframe.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg het Numatic NuTech aluminium mopframe met velcro 40 cm toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik schitterende resultaten bij elke schoonmaaktaak!