Numatic NuTech disposable vlakmop ultravezel interieur 25 x 13cm blauw (10x25st.)

Productnr.: SGE-V203020

€ 81,53
(1 stuk(s) = € 81,53)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech disposable vlakmop ultravezel interieur 25 x 13cm blauw (10x25st.)

De Numatic NuTech Disposable Vlakmop Ultravezel Interieur in blauw is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en handige oplossing voor schoonmaken. Deze wegwerpmoppen zijn ontworpen om snel en doeltreffend vuil en stof te verwijderen, waardoor u uw interieur in een handomdraai kunt opfrissen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Ultravezel Interieur: Deze blauwe moppen zijn voorzien van ultravezel materiaal dat uitstekend stof en vuil opvangt, wat resulteert in een grondige reiniging.
  • Handig Formaat: Met afmetingen van 25 x 13 cm zijn deze moppen ideaal voor verschillende schoonmaaktaken en oppervlakken.
  • Wegwerpbaar: Geen gedoe meer met het wassen en hergebruiken van moppen. Deze Disposable Vlakmoppen zijn ontworpen om na gebruik weggegooid te worden, waardoor u tijd bespaart en hygiënisch schoonmaakt.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze moppen zijn geschikt voor diverse interieurreinigingstaken en kunnen gebruikt worden in zowel professionele schoonmaakdiensten als in huiselijke omgevingen.
  • Grootverpakking: Deze verpakking bevat 10 x 25 stuks moppen, waardoor u voldoende voorraad heeft voor talloze schoonmaakklussen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic NuTech Disposable Vlakmop Ultravezel Interieur in blauw maakt schoonmaken snel en gemakkelijk. Bestel vandaag nog en ervaar de efficiëntie van deze hoogwaardige wegwerpmoppen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NuTech Disposable Vlakmop Ultravezel Interieur toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke schoonmaaktaak!