Numatic NuTech disposable vlakmop ultravezel vloer 42x13cm, 10x25st

Productnr.: SGE-V203010

€ 98,97
(1 stuk(s) = € 98,97)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech disposable vlakmop ultravezel vloer 42x13cm, 10x25st

De Numatic NuTech Disposable Vlakmop Ultravezel Vloer van 42 x 13 cm is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en handige oplossing voor vloerreiniging. Deze wegwerpmoppen zijn ontworpen om snel en doeltreffend vuil en stof te verwijderen, waardoor u uw vloeren moeiteloos schoon kunt houden.


Belangrijkste kenmerken:

  • Ultravezel Vloer: Deze moppen zijn voorzien van ultravezel materiaal dat uitstekend stof en vuil opvangt, wat resulteert in een grondige en glanzende vloerreiniging.
  • Handig Formaat: Met afmetingen van 42 x 13 cm zijn deze moppen ideaal voor diverse vloertypes en -oppervlakken.
  • Wegwerpbaar: Geen gedoe meer met het wassen en hergebruiken van moppen. Deze Disposable Vlakmoppen zijn ontworpen om na gebruik weggegooid te worden, waardoor u tijd bespaart en hygiënisch schoonmaakt.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze moppen zijn geschikt voor diverse vloerreinigingstaken en kunnen gebruikt worden in zowel professionele schoonmaakdiensten als in huiselijke omgevingen.
  • Grootverpakking: Deze verpakking bevat 10 x 25 stuks moppen, waardoor u voldoende voorraad heeft voor talloze schoonmaakklussen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic NuTech Disposable Vlakmop Ultravezel Vloer van 42 x 13 cm maakt vloerreiniging snel en gemakkelijk. Bestel vandaag nog en ervaar de efficiëntie van deze hoogwaardige wegwerpmoppen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NuTech Disposable Vlakmop Ultravezel Vloer toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke vloerreinigingstaak!