Numatic NuTech microvezelmop tbv spray-mopstick

Productnr.: SGE-V152034

€ 2,33
(1 stuk(s) = € 2,33)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech microvezelmop tbv spray-mopstick

De Numatic NuTech Microvezelmop is de toekomst van vloerreiniging en biedt u een revolutionaire manier om uw vloeren te reinigen. Speciaal ontworpen voor gebruik met de Numatic Spray-Mopstick, is deze microvezelmop een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die streeploos schone vloeren wil bereiken.


Belangrijkste kenmerken:

  • Uitzonderlijke Reinigingskracht: De microvezelmoppen zijn ontworpen om vuil en vlekken effectief op te nemen en vast te houden, waardoor u een diepgaande reiniging krijgt zonder chemische schoonmaakmiddelen.
  • Geschikt voor Alle Vloertypen: Of u nu harde vloeren, houten vloeren of tegels heeft, deze microvezelmop is geschikt voor alle vloertypen en laat geen strepen achter.
  • Eenvoudig in Gebruik: Bevestig de microvezelmop eenvoudig aan de Spray-Mopstick en u bent klaar om te reinigen. Geen emmers of dweilen meer nodig.
  • Herbruikbaar en Duurzaam: Deze microvezelmop is herbruikbaar en kan vele malen gewassen worden, waardoor u geld bespaart en milieuvriendelijk schoonmaakt.
  • Optimale Grootte: Met een ideale grootte voor efficiënt reinigen (voorzien van klittenband voor eenvoudige bevestiging) zal deze microvezelmop u verbazen met zijn schoonmaakprestaties.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic NuTech Microvezelmop voor de Spray-Mopstick is een revolutie in schoonmaken. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de effectiviteit van deze hoogwaardige microvezelmop.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NuTech Microvezelmop toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke vloerreinigingstaak!