Numatic NuTech mop drop-off 400mm (pak 5 stuks)(viscose)

Productnr.: SGE-V501010

€ 96,12
(1 stuk(s) = € 19,22)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech mop drop-off 400mm (pak 5 stuks)(viscose)

De Numatic NuTech Mop Drop-off is de ideale keuze voor wie op zoek is naar duurzame en effectieve moppen voor vloerreiniging. Deze moppen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Numatic NuTech Mopframe en bieden uitstekende prestaties bij het schoonmaken.


Belangrijkste kenmerken:

  • Hoogwaardige Viscose: Deze moppen zijn vervaardigd van hoogwaardige viscose materialen die vuil en vocht effectief opnemen en vasthouden, wat zorgt voor een grondige en streeploze reiniging.
  • Geschikt voor Diverse Vloertypen: Of u nu harde vloeren, houten vloeren of tegels heeft, deze moppen zijn geschikt voor verschillende vloertypen en leveren consistente resultaten.
  • Eenvoudig in Gebruik: Bevestig de mop eenvoudig aan de NuTech Mopframe en u bent klaar om te reinigen. Dankzij het handige drop-off systeem kunt u de moppen eenvoudig vervangen wanneer dat nodig is.
  • Herbruikbaar en Duurzaam: Deze moppen zijn herbruikbaar en kunnen vele malen gewassen worden, waardoor u geld bespaart en milieuvriendelijk schoonmaakt.
  • Pak van 5 Stuks: Deze verpakking bevat 5 moppen, waardoor u voldoende voorraad heeft voor meerdere schoonmaakklussen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic NuTech Mop Drop-off 400 mm (pak van 5 stuks) is een uitstekende keuze voor professionele en huishoudelijke schoonmaak. Bestel vandaag nog en ervaar de duurzaamheid en efficiëntie van deze hoogwaardige moppen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NuTech Mop Drop-off toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke vloerreinigingstaak!