Numatic NuTech mop hang-on 400mm (pak 2 stuks)(viscose)

Productnr.: SGE-V501002

€ 33,14
(1 stuk(s) = € 16,57)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech mop hang-on 400mm (pak 2 stuks)(viscose)

De Numatic NuTech Mop Hang-on is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar efficiënte en duurzame moppen voor vloerreiniging. Deze moppen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met het Numatic NuTech Mopframe en bieden uitstekende prestaties bij het schoonmaken.


Belangrijkste kenmerken:

  • Hoogwaardige Viscose: Deze moppen zijn vervaardigd van hoogwaardige viscose materialen die vuil en vocht effectief opnemen en vasthouden, wat zorgt voor een grondige en streeploze reiniging.
  • Geschikt voor Diverse Vloertypen: Of u nu harde vloeren, houten vloeren of tegels heeft, deze moppen zijn geschikt voor verschillende vloertypen en leveren consistente resultaten.
  • Eenvoudig in Gebruik: Bevestig de mop eenvoudig aan het NuTech Mopframe en u bent klaar om te reinigen. Dankzij het handige hang-on systeem kunt u de moppen eenvoudig vervangen wanneer dat nodig is.
  • Herbruikbaar en Duurzaam: Deze moppen zijn herbruikbaar en kunnen vele malen gewassen worden, waardoor u geld bespaart en milieuvriendelijk schoonmaakt.
  • Pak van 2 Stuks: Deze verpakking bevat 2 moppen, waardoor u voldoende voorraad heeft voor meerdere schoonmaakklussen.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic NuTech Mop Hang-on 400 mm (pak van 2 stuks) is een uitstekende keuze voor professionele en huishoudelijke schoonmaak. Bestel vandaag nog en ervaar de duurzaamheid en efficiëntie van deze hoogwaardige moppen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NuTech Mop Hang-on toe aan uw schoonmaakuitrusting en bereik professionele resultaten bij elke vloerreinigingstaak!