Numatic NuTech mopset 'hang-on' (1x mop+mophouder+telesc. steel)

Productnr.: SGE-VS1002

€ 122,53
(1 stuk(s) = € 122,53)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech mopset 'hang-on' (1x mop+mophouder+telesc. steel)

Schoonmaakgroothandel Emmen is verheugd om de Numatic NuTech Mopset 'Hang-On' aan te bieden. Deze complete set is ontworpen om je vloeren snel en grondig schoon te maken met behulp van hoogwaardige materialen en innovatieve technologie.


Waarom kiezen voor de Numatic NuTech Mopset 'Hang-On':


1. Efficiënte Reiniging: De NuTech-mop is gemaakt van hoogwaardige microvezels die vuil en vlekken grondig verwijderen zonder krassen achter te laten. Het 'Hang-On' ontwerp maakt het eenvoudig om de mop na gebruik op te bergen.

2. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De set wordt geleverd met een telescopische steel en een handige mophouder, waardoor schoonmaken comfortabel en gemakkelijk wordt.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn duurzame producten, en de NuTech Mopset is daarop geen uitzondering. Je kunt rekenen op jarenlang gebruik zonder compromissen op kwaliteit.

4. Veelzijdigheid: De Numatic NuTech Mopset is geschikt voor verschillende vloertypes, van harde vloeren tot tegels en laminaat.


Optimaliseer je Vloerreiniging met de Numatic NuTech Mopset 'Hang-On'!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die streeft naar uitstekende resultaten of een huiseigenaar die een schone en gezonde omgeving wil behouden, de Numatic NuTech Mopset 'Hang-On' is een uitstekende keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van deze hoogwaardige mopset.

Heb je vragen of behoefte aan advies bij het kiezen van de juiste schoonmaakapparatuur? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Neem gerust contact met ons op, en wij assisteren je graag. Kies voor gemak en effectiviteit met de Numatic NuTech Mopset 'Hang-On' bij Schoonmaakgroothandel Emmen!