Numatic NuTech spray-mopstick 500 ml, 140 cm

Productnr.: SGE-V152032

€ 33,93
(1 stuk(s) = € 33,93)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech spray-mopstick 500 ml, 140 cm

De Numatic NuTech Spray-Mopstick is de ultieme schoonmaakoplossing voor wie streven naar efficiëntie, precisie en gebruiksgemak. Deze innovatieve mopstick combineert een handige sprayfunctie met de vertrouwde kwaliteit van Numatic voor een vlekkeloze schoonmaakervaring.


Belangrijkste kenmerken:

  • Sprayfunctie: Met een geïntegreerd 500 ml reservoir kunt u eenvoudig water of reinigingsoplossing op de vloer sprayen terwijl u schoonmaakt, waardoor u precies de juiste hoeveelheid vocht kunt aanbrengen.
  • Lengte van 140 cm: Deze mopstick heeft een comfortabele lengte van 140 cm, waardoor u gemakkelijk vloeroppervlakken kunt bereiken zonder te bukken of strekken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De Numatic NuTech Spray-Mopstick is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik.
  • Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische ontwerp van de handgreep zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langere schoonmaaksessies.
  • Veelzijdig Gebruik: Deze mopstick is geschikt voor verschillende vloertypes en is ideaal voor dagelijks schoonmaken.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic NuTech Spray-Mopstick 500 ml, 140 cm, is de perfecte keuze voor wie snel, efficiënt en met precisie wil schoonmaken. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze innovatieve mopstick.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NuTech Spray-Mopstick toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!