Numatic NuTech telescoopsteel kort 60-100cm

Productnr.: SGE-V152022

€ 7,24
(1 stuk(s) = € 7,24)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NuTech telescoopsteel kort 60-100cm

De Numatic NuTech Telescoopsteel Kort met een verstelbare lengte van 60-100 cm is de ideale keuze voor professionele schoonmakers en huishoudens die op zoek zijn naar veelzijdigheid en gemak bij het schoonmaken. Deze telescoopsteel biedt u de mogelijkheid om eenvoudig te reiken en te reinigen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Verstelbare Lengte: Deze telescoopsteel heeft een verstelbare lengte van 60 cm tot 100 cm, waardoor u eenvoudig de juiste lengte kunt kiezen voor verschillende schoonmaaktaken.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: De telescoopsteel is vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van Numatic en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, wat zorgt voor een lange levensduur.
  • Eenvoudig te Gebruiken: Het verstelmechanisme is eenvoudig te bedienen, zodat u snel van lengte kunt wisselen tijdens het schoonmaken.
  • Compatibiliteit: Deze telescoopsteel is compatibel met een breed scala aan schoonmaakaccessoires, waardoor u flexibel kunt zijn in uw schoonmaakwerkzaamheden.
  • Professioneel en Huiselijk Gebruik: Of u nu een professionele schoonmaker bent of uw huis schoonmaakt, deze telescoopsteel past zich aan uw behoeften aan.


Bestel nu en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!

De Numatic NuTech Telescoopsteel Kort 60-100 cm biedt u veelzijdigheid en gemak tijdens het schoonmaken. Bestel vandaag nog en ervaar het gebruiksgemak van deze hoogwaardige telescoopsteel.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NuTech Telescoopsteel Kort toe aan uw schoonmaakuitrusting en vereenvoudig uw schoonmaakroutine!