Numatic NVM-3BH 10 stofzakken 570 modellen

Productnr.: SGE-604017

€ 65,20
(1 stuk(s) = € 65,20)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NVM-3BH 10 stofzakken 570 modellen

De Numatic NVM-3BH 10 stofzakken zijn ontworpen om perfect te passen bij de 570 modellen van Numatic stofzuigers. Deze hoogwaardige stofzakken bieden uitstekende stofopvang en dragen bij aan een schonere en gezondere omgeving.


Belangrijkste kenmerken:


  1. Compatibel met 570 Modellen: Deze stofzakken zijn nauwkeurig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de 570 modellen van Numatic stofzuigers, wat de prestaties van uw stofzuiger optimaliseert.
  2. Hoge Capaciteit: De NVM-3BH stofzakken hebben een aanzienlijke capaciteit, zodat u langer kunt stofzuigen voordat u de zak moet vervangen.
  3. Efficiënte Filtratie: Deze stofzakken zijn voorzien van een geavanceerd filtratiesysteem dat stof, vuil en allergenen effectief opvangt, wat resulteert in schone en frisse lucht tijdens het stofzuigen.
  4. Eenvoudige Vervanging: Het vervangen van de stofzakken is snel en eenvoudig, zodat uw stofzuiger snel weer operationeel is.


Bestel nu en behoud een schone omgeving!


De Numatic NVM-3BH 10 stofzakken voor 570 modellen zijn een onmisbare aanvulling op uw stofzuigeruitrusting. Bestel vandaag nog om ervoor te zorgen dat uw stofzuiger optimaal blijft presteren en om een gezonde en stofvrije omgeving te behouden.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om u hoogwaardige schoonmaakoplossingen te bieden en uitstekende service te verlenen. Voeg de Numatic NVM-3BH stofzakken toe aan uw schoonmaakuitrusting en merk het verschil!