Numatic NVM-3BM 5 fijnstof stofzakken 570 modellen

Productnr.: SGE-C852300

€ 97,33
(1 stuk(s) = € 97,33)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NVM-3BM 5 fijnstof stofzakken 570 modellen

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat de juiste stofzakken essentieel zijn voor een efficiënte en hygiënische stofzuigervaring. Daarom bieden we met trots de Numatic NVM-3BM fijnstof stofzakken aan, speciaal ontworpen voor gebruik met 570 modellen stofzuigers van Numatic. Deze hoogwaardige stofzakken zorgen ervoor dat je schoonmaakwerkzaamheden moeiteloos verlopen.


Waarom kiezen voor de Numatic NVM-3BM Fijnstof Stofzakken


1. Fijnstofverwijdering: De NVM-3BM stofzakken zijn ontworpen om fijnstof en allergenen effectief op te vangen en te behouden, waardoor de luchtkwaliteit in je omgeving wordt verbeterd.

2. Compatibiliteit: Deze stofzakken zijn speciaal ontworpen voor 570 model stofzuigers van Numatic en passen perfect, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn.

3. Hygiënische Sluiting: De stofzakken zijn voorzien van een hygiënische sluiting, zodat je ze veilig en gemakkelijk kunt verwijderen zonder dat stof ontsnapt.

4. Kwaliteit van Numatic: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige schoonmaakapparatuur, en deze stofzakken zijn geen uitzondering. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar.


Optimaliseer je Schoonmaakervaring met de Numatic NVM-3BM Stofzakken!


Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je huis grondig wilt reinigen, de Numatic NVM-3BM fijnstof stofzakken zijn de perfecte keuze om fijnstof en allergenen effectief te verwijderen.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en geniet van een schonere en gezondere leefomgeving.

Heb je vragen of heb je advies nodig over welke stofzakken het beste bij jouw stofzuiger passen? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Kies voor kwaliteit en efficiëntie met de Numatic NVM-3BM fijnstof stofzakken!