Numatic NVM-4BM 5 fijnstof stofzakken 900 modellen

Productnr.: SGE-C852400

€ 97,33
(1 stuk(s) = € 97,33)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NVM-4BM 5 fijnstof stofzakken 900 modellen

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat de juiste stofzakken cruciaal zijn voor een efficiënte en hygiënische stofzuigervaring. Daarom zijn we verheugd om de Numatic NVM-4BM fijnstof stofzakken aan te bieden, speciaal ontworpen voor gebruik met 900 modellen stofzuigers van Numatic. Met deze hoogwaardige stofzakken wordt schoonmaken een moeiteloze taak.


Waarom kiezen voor de Numatic NVM-4BM Fijnstof Stofzakken


1. Fijnstofverwijdering: De NVM-4BM stofzakken zijn ontworpen om fijnstof en allergenen effectief op te vangen en vast te houden, waardoor de luchtkwaliteit in je omgeving wordt verbeterd.

2. Compatibiliteit: Deze stofzakken zijn specifiek ontworpen voor 900 model stofzuigers van Numatic en passen naadloos, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn.

3. Hygiënische Sluiting: De stofzakken zijn uitgerust met een hygiënische sluiting, zodat je ze veilig en gemakkelijk kunt verwijderen zonder dat stof ontsnapt.

4. Numatic Kwaliteit: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige schoonmaakapparatuur, en deze stofzakken vormen daarop geen uitzondering. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar.


Optimaliseer je Schoonmaakervaring met de Numatic NVM-4BM Stofzakken!


Of je nu een professionele schoonmaker bent of gewoon je huis grondig wilt reinigen, de Numatic NVM-4BM fijnstof stofzakken zijn de ideale keuze om fijnstof en allergenen doeltreffend te verwijderen.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en geniet van een schonere en gezondere leefomgeving.

Heb je vragen of heb je advies nodig over welke stofzakken het beste bij jouw stofzuiger passen? Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren.

Neem gerust contact met ons op, en wij helpen je graag verder. Kies voor kwaliteit en efficiëntie met de Numatic NVM-4BM fijnstof stofzakken!