Numatic NX300 batterij Lithium-ion (v2)

Productnr.: SGE-913686

Adviesprijs€ 516,42
-10%
€ 464,78
(1 stuk(s) = € 464,78)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic NX300 batterij Lithium-ion (v2)

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat betrouwbaarheid en prestaties essentieel zijn in de schoonmaakindustrie. Daarom presenteren we met trots de Numatic NX300 Batterij Lithium-ion (v2) - de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat je schoonmaakapparatuur altijd klaar is voor de klus.


Waarom kiezen voor de Numatic NX300 Batterij Lithium-ion (v2)


1. Verbeterde Prestaties: Deze lithium-ion batterij van de tweede generatie is ontworpen om prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met de NX300 (v2) batterij kun je rekenen op consistente en krachtige energie voor je schoonmaakapparatuur.

2. Snelle Oplaadtijd: Dankzij geavanceerde technologie is de oplaadtijd korter dan ooit, wat betekent dat je minder downtime hebt en snel weer aan de slag kunt.

3. Lange Levensduur: De Numatic NX300 (v2) batterij is gebouwd om lang me te gaan, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. Dit bespaart kosten op de lange termijn door minder vaak batterijen te moeten vervangen. 4. Universele Compatibiliteit: Deze batterij is compatibel met een breed scala aan Numatic schoonmaakapparatuur, wat betekent dat je flexibel kunt zijn in je keuze.


Upgrade je Schoonmaakapparatuur met de Numatic NX300 Batterij Lithium-ion (v2)!


Of je nu een professionele schoonmaker bent die topkwaliteit vereist, of je wilt gewoon betrouwbare prestaties in je huishouden, de Numatic NX300 Batterij Lithium-ion (v2) is de ideale keuze.

Bestel vandaag nog bij Schoonmaakgroothandel Emmen en ervaar het gemak van consistente, krachtige prestaties voor je schoonmaakapparatuur.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste batterij voor jouw schoonmaakapparaat? Ons deskundige team staat klaar om je te assisteren. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Met de Numatic NX300 Batterij Lithium-ion (v2) ben je altijd klaar voor de volgende schoonmaak