Numatic nylonscrub schrobborstel 280 mm octo

Productnr.: SGE-606252

€ 225,14
(1 stuk(s) = € 225,14)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nylonscrub schrobborstel 280 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen presenteren we met trots de Numatic Nylonscrub Schrobborstel van 280 mm in het octo-ontwerp. Deze borstel is ontworpen om professionele schoonmakers en onderhoudspersoneel te voorzien van een krachtig gereedschap om vloeren grondig te reinigen.


Waarom de Numatic Nylonscrub Schrobborstel 280 mm Octo kiezen:


1. Diepgaande Reiniging: De octo-borstelharen zijn vervaardigd van duurzaam nylon en bieden een indrukwekkende reinigingskracht. Ze kunnen moeiteloos aanslag, vlekken en hardnekkig vuil verwijderen van verschillende vloeroppervlakken, waaronder harde vloeren en tapijten.

2. Robuust en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Deze borstel is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in veeleisende schoonmaaksituaties. Dit vertaalt zich in kosteneffectieve prestaties op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: De Numatic Nylonscrub Schrobborstel 280 mm Octo past perfect op verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, wat zorgt voor veelzijdigheid in gebruik.

4. Eenvoudige Bevestiging: Deze borstel is ontworpen voor eenvoudige installatie en vervanging, waardoor je tijd bespaart bij onderhoudswerkzaamheden.


Optimaliseer Je Schoonmaakwerkzaamheden Met de Numatic Nylonscrub Schrobborstel 280 mm Octo!


Of je nu verantwoordelijk bent voor de reiniging van kantoren, winkels, scholen of andere openbare ruimtes, de Numatic Nylonscrub Schrobborstel 280 mm Octo zal je helpen om vloeren moeiteloos schoon te maken en professionele resultaten te behalen.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nylonscrub Schrobborstel 280 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor indrukwekkende schoonmaakprestaties!