Numatic nyloscrub schrobborstel 300 mm octo

Productnr.: SGE-606151

€ 203,02
(1 stuk(s) = € 203,02)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nyloscrub schrobborstel 300 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we verheugd om de Numatic Nyloscrub Schrobborstel van 300 mm in het octo-ontwerp aan te bieden. Deze borstel is ontworpen om schoonmaakprofessionals en onderhoudspersoneel te voorzien van een robuuste en effectieve oplossing voor het reinigen van vloeren.


Waarom kiezen voor de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 300 mm Octo:


1. Diepgaande Reiniging: Deze borstel is uitgerust met duurzame nylon borstelharen die grondig vuil, vlekken en aanslag van verschillende vloeroppervlakken kunnen verwijderen. Of je nu harde vloeren, tegels of tapijten schoonmaakt, deze borstel levert uitstekende prestaties.

2. Duurzaam en Betrouwbaar: Numatic staat bekend om zijn kwaliteitsproducten. De Nyloscrub Schrobborstel is ontworpen om langdurige en betrouwbare prestaties te leveren, zelfs bij intensief gebruik. Dit vertaalt zich in kosteneffectieve schoonmaakoplossingen.

3. Compatibiliteit: De Numatic Nyloscrub Schrobborstel 300 mm Octo is ontworpen om perfect te passen op verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, wat zorgt voor veelzijdigheid in gebruik.

4. Eenvoudige Installatie: Deze borstel is gemakkelijk te bevestigen en te vervangen, wat tijd bespaart bij onderhoudsprocedures.


Verbeter Je Schoonmaakwerkzaamheden met de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 300 mm Octo!


Of je nu verantwoordelijk bent voor de reiniging van kantoren, magazijnen, ziekenhuizen of andere commerciële ruimtes, de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 300 mm Octo zal je helpen om efficiënt en effectief schoon te maken.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 300 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor indrukwekkende schoonmaakresultaten!