Numatic nyloscrub schrobborstel 400 mm

Productnr.: SGE-606108

€ 215,92
(1 stuk(s) = € 215,92)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nyloscrub schrobborstel 400 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen bieden we de Numatic Nyloscrub schrobborstel van 400 mm aan, een onmisbaar hulpmiddel voor professionele schoonmaakdoeleinden. Deze borstel is ontworpen om grondig en effectief schoon te maken en voldoet aan de hoge eisen van de schoonmaakindustrie.


Waarom kiezen voor de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 400 mm:


1. Diepgaande Reiniging: Deze schrobborstel is uitgerust met hoogwaardige nylon borstelharen die moeiteloos vuil, vlekken en aanslag verwijderen van een breed scala aan vloeroppervlakken. Of je nu te maken hebt met harde vloeren, tegels of tapijten, deze borstel levert uitstekende resultaten.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en robuuste producten. De Nyloscrub schrobborstel is gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, zelfs onder zware omstandigheden. Dit zorgt voor kosteneffectieve schoonmaakoplossingen op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is naadloos compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is.

4. Eenvoudige Installatie: De borstel is eenvoudig te monteren en te vervangen, wat tijd bespaart bij onderhoudsprocedures.


Verbeter Je Schoonmaakwerkzaamheden met de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 400 mm!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, magazijnen, ziekenhuizen of andere commerciële ruimtes, de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 400 mm zal je helpen om efficiënt en effectief schoon te maken.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 400 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor verbluffende schoonmaakresultaten!