Numatic nyloscrub schrobborstel 450 mm

Productnr.: SGE-606204

€ 215,92
(1 stuk(s) = € 215,92)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nyloscrub schrobborstel 450 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van effectieve reiniging, vooral op grotere oppervlakken. Daarom bieden we de Numatic Nyloscrub schrobborstel van 450 mm aan, een krachtig hulpmiddel voor professioneel schoonmaakwerk. Deze borstel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de schoonmaakindustrie.


Waarom kiezen voor de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 450 mm:


1. Diepgaande Reiniging: Met hoogwaardige nylon borstelharen verwijdert deze schrobborstel moeiteloos vuil, vlekken en aanslag van een breed scala aan vloeroppervlakken. Of het nu gaat om harde vloeren, tegels of tapijten, deze borstel levert uitstekende resultaten.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn betrouwbare en robuuste producten. De Nyloscrub schrobborstel is gebouwd om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, zelfs onder zware omstandigheden. Hierdoor biedt hij kosteneffectieve schoonmaakoplossingen op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: Deze schrobborstel is naadloos compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines en schrobbers, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is.

4. Eenvoudige Installatie: De borstel is eenvoudig te monteren en te vervangen, wat tijd bespaart bij onderhoudsprocedures.


Optimaliseer Je Schoonmaakinspanningen met de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 450 mm!


Of je nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van magazijnen, fabriekshallen, winkelcentra of andere grote commerciële ruimtes, de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 450 mm zal je helpen om efficiënt en effectief schoon te maken.

Heb je vragen over de compatibiliteit van deze borstel met je huidige schoonmaakmachine of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nyloscrub Schrobborstel 450 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor verbluffende schoonmaakresultaten!