Numatic nyloscrub schrobborstel TT1535G

Productnr.: SGE-606225

€ 89,22
(1 stuk(s) = € 89,22)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic nyloscrub schrobborstel TT1535G

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige schoonmaakoplossingen, en de Numatic Nyloscrub Schrobborstel TT1535G is geen uitzondering. Deze speciale schrobborstel is ontworpen om tapijten grondig en efficiënt te reinigen, waardoor ze er als nieuw uitzien.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Nyloscrub Schrobborstel TT1535G:


1. Diepgaande Tapijtreiniging: De TT1535G is voorzien van duurzame nylon borstelharen die diep in tapijten doordringen om vuil, vlekken en aanslag effectief te verwijderen. Dit maakt het ideaal voor gebruik in commerciële omgevingen waar tapijten vaak zwaar belast worden.

2. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare producten. Deze schrobborstel is ontworpen om langdurig en intensief gebruik aan te kunnen, wat resulteert in kosteneffectieve en betrouwbare prestaties op de lange termijn.

3. Compatibiliteit: De TT1535G is perfect compatibel met verschillende Numatic schrobzuigmachines, wat zorgt voor een naadloze integratie in uw schoonmaakprocessen.

4. Eenvoudige Installatie: Het monteren en vervangen van de borstel is eenvoudig en snel, wat uw onderhoudstijd minimaliseert.


Verbeter de Tapijtreiniging met de Numatic Nyloscrub Schrobborstel TT1535G!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, hotels, restaurants of andere locaties met tapijtvloeren, de Numatic Nyloscrub Schrobborstel TT1535G zal u helpen om indrukwekkende resultaten te behalen.

Heeft u vragen over de compatibiliteit van deze borstel met uw huidige Numatic-schrobzuigmachine of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Nyloscrub Schrobborstel TT1535G bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele tapijtreiniging!