Numatic padhouder 330 mm t.b.v. NLL 332

Productnr.: SGE-606111

€ 189,14
(1 stuk(s) = € 189,14)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padhouder 330 mm t.b.v. NLL 332

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we hoe belangrijk effectieve vloerreiniging is voor uw bedrijf. Daarom bieden we de Numatic Padhouder van 330mm aan, speciaal ontworpen voor gebruik met de NLL 332 schrobzuigmachine om u te helpen bij het bereiken van onberispelijke schoonmaakresultaten.


Waarom kiezen voor de Numatic Padhouder 330mm:


1. Perfecte Pasvorm: Deze padhouder is nauwkeurig ontworpen om perfect te passen bij de NLL 332 schrobzuigmachine, zodat u kunt profiteren van een naadloze integratie en optimale prestaties.

2. Efficiëntie: Dankzij het slimme ontwerp kunt u eenvoudig reinigingspads bevestigen en verwijderen, wat tijd bespaart en uw schoonmaakwerkzaamheden efficiënter maakt.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste en duurzame apparatuur. Deze padhouder is gebouwd om langdurig intensief gebruik te weerstaan, zodat u kunt vertrouwen op zijn betrouwbaarheid.

4. Uitmuntende Reiniging: De padhouder zorgt ervoor dat uw reinigingspads stevig op hun plaats blijven, waardoor u een grondige en consistente reiniging van vloeren kunt bereiken.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met de Numatic Padhouder 330mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor de reiniging van kantoren, winkels of andere commerciële ruimtes, de Numatic Padhouder van 330mm is de ideale metgezel voor uw NLL 332 schrobzuigmachine.

Als u vragen heeft over het gebruik van deze padhouder of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Padhouder van 330mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!