Numatic padhouder NLL/HLL 415

Productnr.: SGE-606112

€ 189,14
(1 stuk(s) = € 189,14)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padhouder NLL/HLL 415

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat vloerreiniging van cruciaal belang is om een nette en hygiënische omgeving te behouden. Daarom bieden we de Numatic Padhouder NLL/HLL 415 aan, een onmisbare accessoire om uw vloerreinigingswerkzaamheden te verbeteren.


Waarom kiezen voor de Numatic Padhouder NLL/HLL 415:


1. Compatibiliteit: Deze padhouder is speciaal ontworpen voor gebruik met de NLL- en HLL-modellen van Numatic, zodat u kunt genieten van een naadloze integratie en optimale prestaties.

2. Eenvoudig in Gebruik: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u reinigingspads snel en gemakkelijk bevestigen en verwijderen, wat uw schoonmaakwerkzaamheden efficiënter maakt.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn robuuste en duurzame apparatuur. Deze padhouder is gebouwd om langdurig intensief gebruik te weerstaan, zodat u kunt vertrouwen op zijn betrouwbaarheid.

4. Uitmuntende Reiniging: De padhouder zorgt ervoor dat uw reinigingspads stevig op hun plaats blijven, waardoor u een grondige en consistente reiniging van vloeren kunt bereiken.


Verbeter uw Vloerreiniging met de Numatic Padhouder NLL/HLL 415!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van kantoren, winkels of andere commerciële ruimtes, de Numatic Padhouder NLL/HLL 415 is een waardevolle aanvulling op uw schoonmaakuitrusting.

Als u vragen heeft over het gebruik van deze padhouder of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige team.

Bestel vandaag nog de Numatic Padhouder NLL/HLL 415 bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!