Numatic padloc flexidrive padhouder 400 mm

Productnr.: SGE-606411

€ 226,01
(1 stuk(s) = € 226,01)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc flexidrive padhouder 400 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen hebben we de perfecte oplossing om uw vloerreinigingswerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen: de Numatic Padloc Flexidrive Padhouder 400 mm. Deze geavanceerde padhouder is ontworpen om uw schoonmaakroutine te vereenvoudigen en te verbeteren.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Padloc Flexidrive Padhouder 400 mm:


1. Revolutionair Padloc-systeem: Met het innovatieve Padloc-systeem kunt u reinigingspads snel en veilig bevestigen zonder gedoe met klittenband of klemmen. Dit bespaart u kostbare tijd en verhoogt de efficiëntie van uw schoonmaakwerk.

2. Groot Reinigingsbereik: Met een diameter van 400 mm is deze padhouder ideaal voor grotere oppervlakken. U kunt snel en grondig vloeren reinigen, waardoor uw schoonmaakwerkzaamheden sneller worden voltooid.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om zijn hoogwaardige bouwkwaliteit, en de Padloc Flexidrive Padhouder is geen uitzondering. U kunt rekenen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit product, zelfs bij intensief gebruik.

4. Compatibiliteit: Deze padhouder is ontworpen voor gebruik met Numatic-schrobzuigmachines en is compatibel met een reeks modellen. Hierdoor kunt u uw bestaande apparatuur upgraden en profiteren van de voordelen van het Padloc-systeem.


Optimaliseer uw Vloerreiniging met de Numatic Padloc Flexidrive Padhouder 400 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor de hygiëne in een commerciële omgeving, een medische faciliteit of een andere sector, de Numatic Padloc Flexidrive Padhouder 400 mm is een waardevolle aanvulling op uw schoonmaakuitrusting.

Heeft u vragen over het gebruik van deze padhouder of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om u te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Flexidrive Padhouder 400 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor professionele en efficiënte vloerreiniging!