Numatic padloc padhouder 300 mm octo

Productnr.: SGE-606406

€ 210,81
(1 stuk(s) = € 210,81)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc padhouder 300 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van efficiënte en effectieve schoonmaak, en daarom bieden we de Numatic Padloc Padhouder 300 mm Octo aan. Dit hoogwaardige schoonmaakaccessoire is ontworpen om uw reinigingswerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Padloc Padhouder 300 mm Octo:


1. Padloc-systeem: De Numatic Padloc Padhouder maakt gebruik van het geavanceerde Padloc-bevestigingssysteem, dat snel en veilig de reinigingspads aan uw machine bevestigt. Dit systeem biedt een eenvoudige en betrouwbare oplossing, zonder het gedoe van klittenband of klemmen.

2. Octo-ontwerp: Met het unieke octo-ontwerp van deze padhouder kunt u in alle richtingen draaien, waardoor u maximale flexibiliteit en controle heeft tijdens het schoonmaken. Dit is vooral handig bij het bereiken van moeilijke hoeken en randen.

3. Optimale reinigingsdiameter: Met een diameter van 300 mm is deze padhouder ideaal voor het schoonmaken van verschillende soorten vloeren en oppervlakken. Het levert consistente en grondige reinigingsresultaten, of u nu vlekken wilt verwijderen of een algehele schoonmaak wilt uitvoeren.

4. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en de Padloc Padhouder 300 mm Octo vormt daarop geen uitzondering. Gebouwd om langdurig en betrouwbaar gebruik te weerstaan, zelfs bij intensieve reinigingstaken.

5. Compatibiliteit: Deze padhouder is specifiek ontworpen voor gebruik met Numatic-schrobzuigmachines en is compatibel met verschillende modellen.


Optimaliseer uw Schoonmaakprestaties met de Numatic Padloc Padhouder 300 mm Octo!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van kantoren, winkels, scholen of andere faciliteiten, de Numatic Padloc Padhouder 300 mm Octo zal uw schoonmaakroutine verbeteren.

Heeft u vragen over het gebruik van deze padhouder of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Padhouder 300 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor ongeëvenaarde schoonmaakresultaten!