Numatic padloc padhouder 330 mm octo

Productnr.: SGE-606407

€ 210,81
(1 stuk(s) = € 210,81)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc padhouder 330 mm octo

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat een grondige en effectieve reiniging essentieel is voor het behoud van hygiëne en uitstraling. Daarom bieden we de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Octo aan, een hoogwaardig schoonmaakaccessoire dat uw schoonmaakwerkzaamheden naar een hoger niveau tilt.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Octo:


1. Padloc-systeem: Deze padhouder maakt gebruik van het geavanceerde Padloc-bevestigingssysteem van Numatic, waarmee u snel en veilig reinigingspads aan uw machine kunt bevestigen. Dit systeem elimineert het gedoe van klittenband of klemmen en biedt betrouwbare prestaties.

2. Octo-ontwerp: Het unieke octo-ontwerp van deze padhouder zorgt voor een volledige 360-graden rotatie, waardoor u ongeëvenaarde flexibiliteit en controle heeft tijdens het schoonmaken. Dit is bijzonder handig bij het bereiken van lastige hoeken en randen.

3. Optimale reinigingsdiameter: Met een diameter van 330 mm is deze padhouder ideaal voor het reinigen van diverse soorten vloeren en oppervlakken. Of u nu te maken heeft met harde vloeren, tapijten of andere materialen, deze padhouder levert consistente en grondige reinigingsresultaten.

4. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en de Padloc Padhouder 330 mm Octo is geen uitzondering. Het is gebouwd om langdurig en betrouwbaar gebruik te weerstaan, zelfs bij intensieve reinigingstaken.

5. Compatibiliteit: Deze padhouder is specifiek ontworpen voor gebruik met Numatic-schrobzuigmachines en is compatibel met verschillende modellen.


Optimaliseer uw Schoonmaakprestaties met de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Octo!


Of u nu verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, winkels, scholen of andere faciliteiten, de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Octo zal uw schoonmaakroutine verbeteren.

Heeft u vragen over het gebruik van deze padhouder of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Octo bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor ongeëvenaarde schoonmaakresultaten!