Numatic padloc padhouder 330 mm shark

Productnr.: SGE-606408

€ 158,64
(1 stuk(s) = € 158,64)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc padhouder 330 mm shark

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen streven we ernaar om uw schoonmaakwerkzaamheden te vereenvoudigen en te verbeteren. Daarom bieden we de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Shark aan, een krachtig schoonmaakaccessoire dat u helpt om moeiteloos en efficiënt te reinigen.


Waarom kiezen voor de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Shark:


1. Padloc-systeem: Deze padhouder maakt gebruik van het geavanceerde Padloc-bevestigingssysteem van Numatic, waarmee u snel en veilig reinigingspads aan uw machine kunt bevestigen. Dit systeem staat garant voor een stevige en betrouwbare bevestiging.

2. Shark-ontwerp: De Shark-variant van de padhouder heeft een uniek ontwerp dat is geoptimaliseerd voor intensief en grondig reinigen. Het scherpe en gestroomlijnde ontwerp zorgt voor uitstekende reinigingsresultaten op diverse vloeroppervlakken.

3. Ideale diameter: Met een diameter van 330 mm is deze padhouder geschikt voor de meeste schoonmaaktaken. Of u nu harde vloeren, tapijten of andere oppervlakken reinigt, deze padhouder levert consistente en effectieve prestaties.

4. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en de Padloc Padhouder 330 mm Shark is geen uitzondering. Deze padhouder is ontworpen om langdurig en betrouwbaar gebruik te weerstaan, zelfs bij zware reinigingstaken.

5. Compatibiliteit: De padhouder is specifiek ontworpen voor gebruik met Numatic-schrobzuigmachines en is compatibel met verschillende modellen.


Verbeter uw Schoonmaakroutine met de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Shark!


Of u nu een professionele schoonmaker bent of verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van uw bedrijfsruimte, de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Shark zal u helpen om uw reinigingstaken snel en effectief uit te voeren.

Heeft u vragen over het gebruik van deze padhouder of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Padhouder 330 mm Shark bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor uitstekende schoonmaakresultaten!