Numatic padloc padhouder 330 mm t.b.v. TTB 665

Productnr.: SGE-606410

€ 145,58
(1 stuk(s) = € 145,58)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc padhouder 330 mm t.b.v. TTB 665

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we hoe belangrijk het is om vloeren grondig en efficiënt te reinigen. Daarom bieden we de Numatic Padloc Padhouder 330 mm aan, speciaal ontworpen voor gebruik met de TTB 665 schrobzuigmachine. Met dit hoogwaardige accessoire kunt u uw reinigingsroutine naar een hoger niveau tillen.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Padloc Padhouder 330 mm voor TTB 665:


1. Padloc-systeem: Deze padhouder maakt gebruik van het innovatieve Padloc-bevestigingssysteem van Numatic, wat zorgt voor een eenvoudige, veilige en snelle bevestiging van reinigingspads. U kunt zich vol vertrouwen wijden aan uw schoonmaaktaak.

2. Geschikt voor TTB 665: Deze padhouder is specifiek ontworpen om te worden gebruikt met de TTB 665 schrobzuigmachine van Numatic, waardoor een perfecte pasvorm en optimale prestaties gegarandeerd zijn.

3. Ideale diameter: Met een diameter van 330 mm is deze padhouder geschikt voor verschillende vloertypen en reinigingstaken. Of u nu harde vloeren, tapijten of andere oppervlakken schoonmaakt, deze padhouder zorgt voor uitstekende resultaten.

4. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze padhouder is geen uitzondering. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen langdurig gebruik, zelfs bij intensieve reinigingstaken.

5. Efficiëntie: De Padloc Padhouder 330 mm voor TTB 665 maakt uw reinigingsroutine efficiënter en effectiever. Het zorgt ervoor dat reinigingspads stevig op hun plaats blijven, wat resulteert in grondigere en consistente reinigingsprestaties.


Optimaliseer uw Reinigingsproces met de Numatic Padloc Padhouder 330 mm voor TTB 665!


Of u nu verantwoordelijk bent voor commerciële schoonmaakwerkzaamheden of gewoon uw eigen vloeren wilt onderhouden, deze padhouder zal u helpen om moeiteloos een schone en frisse omgeving te creëren.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Padhouder 330 mm voor TTB 665 bij Schoonmaakgroothandel Emmen voor de beste resultaten in vloerreiniging!