Numatic padloc padhouder 400 mm

Productnr.: SGE-606401

€ 162,98
(1 stuk(s) = € 162,98)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc padhouder 400 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat vloerreiniging een essentieel onderdeel is van schoonmaakwerkzaamheden. Daarom bieden we de Numatic Padloc Padhouder 400 mm aan, een krachtig hulpmiddel om uw vloeren grondig en efficiënt schoon te maken.


Waarom zou u kiezen voor de Numatic Padloc Padhouder 400 mm:


1. Padloc-systeem: Deze padhouder maakt gebruik van het geavanceerde Padloc-bevestigingssysteem van Numatic, waarmee u reinigingspads snel, veilig en eenvoudig kunt bevestigen. Dit systeem zorgt voor een stevige grip, wat cruciaal is voor effectieve vloerreiniging.

2. Geschikt voor verschillende vloeren: Met een royale diameter van 400 mm is deze padhouder geschikt voor diverse vloertypes, van harde vloeren tot tapijten. Het levert uitstekende resultaten, ongeacht het oppervlak dat u schoonmaakt.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze padhouder is geen uitzondering. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen langdurig gebruik, zelfs bij intensieve reinigingstaken.

4. Optimaliseer uw schoonmaakroutine: De Numatic Padloc Padhouder 400 mm maakt uw schoonmaakroutine efficiënter en effectiever. Het zorgt ervoor dat uw reinigingspads op hun plaats blijven en garandeert consistente schoonmaakresultaten.

5. Compatibiliteit: Deze padhouder is ontworpen om te worden gebruikt met diverse Numatic schrobzuigmachines, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor uw schoonmaakapparatuur.


Verbeter Uw Schoonmaakprestaties met de Numatic Padloc Padhouder 400 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor commerciële schoonmaakwerkzaamheden of gewoon uw eigen ruimtes wilt onderhouden, deze padhouder zal u helpen om moeiteloos een schone en frisse omgeving te creëren.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Padhouder 400 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen en optimaliseer uw vloerreiniging!