Numatic padloc padhouder 500 mm

Productnr.: SGE-606403

€ 249,90
(1 stuk(s) = € 249,90)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc padhouder 500 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we het belang van een brandschone vloer. Daarom bieden we de Numatic Padloc Padhouder 500 mm aan, een krachtig hulpmiddel om uw vloeren effectief en efficiënt schoon te maken.


Waarom kiezen voor de Numatic Padloc Padhouder 500 mm:


1. Padloc-systeem: Deze padhouder maakt gebruik van het geavanceerde Padloc-bevestigingssysteem van Numatic, waarmee u reinigingspads snel, veilig en eenvoudig kunt bevestigen. Dit systeem zorgt voor een stevige grip, wat essentieel is voor grondige vloerreiniging.

2. Geschikt voor diverse vloeren: Met een royale diameter van 500 mm is deze padhouder geschikt voor verschillende vloertypes, van harde vloeren tot tapijten. Het levert uitstekende resultaten, ongeacht het oppervlak dat u wilt reinigen.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze padhouder is geen uitzondering. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen langdurig gebruik, zelfs bij intensieve schoonmaakklussen.

4. Optimaliseer uw schoonmaakroutine: De Numatic Padloc Padhouder 500 mm maakt uw schoonmaakroutine efficiënter en effectiever. Hij zorgt ervoor dat uw reinigingspads stevig op hun plaats blijven, wat leidt tot consistente en grondige schoonmaakresultaten.

5. Compatibiliteit: Deze padhouder is ontworpen om te worden gebruikt met verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor hij een veelzijdig accessoire is voor uw schoonmaakapparatuur.


Verbeter uw Schoonmaakprestaties met de Numatic Padloc Padhouder 500 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor commerciële schoonmaakwerkzaamheden of uw eigen ruimtes wilt onderhouden, deze padhouder zal u helpen om moeiteloos een schone en frisse omgeving te creëren.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Padhouder 500 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen en til uw vloerreiniging naar een hoger niveau!