Numatic padloc padhouder 600 mm

Productnr.: SGE-606404

€ 325,99
(1 stuk(s) = € 325,99)
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Numatic padloc padhouder 600 mm

Bij Schoonmaakgroothandel Emmen begrijpen we dat sommige schoonmaakklussen groter zijn dan andere. Daarom bieden we de Numatic Padloc Padhouder 600 mm aan, een krachtig hulpmiddel om grootschalige vloeren snel en effectief schoon te maken.


Waarom kiezen voor de Numatic Padloc Padhouder 600 mm:


1. Padloc-systeem: Deze padhouder maakt gebruik van het geavanceerde Padloc-bevestigingssysteem van Numatic, waarmee u reinigingspads snel, veilig en eenvoudig kunt bevestigen. Dit systeem zorgt voor een stevige grip, wat essentieel is voor grondige vloerreiniging.

2. Geschikt voor grote oppervlakken: Met een royale diameter van 600 mm is deze padhouder ideaal voor het reinigen van grote vloeroppervlakken, zoals magazijnen, winkels en fabrieken. Het levert uitstekende resultaten en bespaart u kostbare tijd.

3. Duurzaamheid: Numatic staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, en deze padhouder is geen uitzondering. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen langdurig gebruik, zelfs bij intensieve schoonmaakklussen.

4. Optimaliseer uw schoonmaakroutine: De Numatic Padloc Padhouder 600 mm maakt uw schoonmaakroutine efficiënter en effectiever. Hij zorgt ervoor dat uw reinigingspads stevig op hun plaats blijven, wat leidt tot consistente en grondige schoonmaakresultaten.

5. Compatibiliteit: Deze padhouder is ontworpen om te worden gebruikt met verschillende Numatic schrobzuigmachines, waardoor hij een veelzijdig accessoire is voor uw schoonmaakapparatuur.


Verbeter uw Schoonmaakprestaties met de Numatic Padloc Padhouder 600 mm!


Of u nu verantwoordelijk bent voor grootschalige commerciële schoonmaakwerkzaamheden of grote ruimtes wilt onderhouden, deze padhouder zal u helpen om snel en effectief een schone en frisse omgeving te creëren.

Heeft u vragen over het gebruik van dit product of wilt u meer informatie? Ons deskundige team staat voor u klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog de Numatic Padloc Padhouder 600 mm bij Schoonmaakgroothandel Emmen en maak uw grootschalige vloerreiniging een stuk eenvoudiger!